Te consideri o persoană deschisă la minte? John ne va răspunde la întrebări arzătoare despre leadership, și trebuie să fi gata să accepți răspunsurile lui autentice și lipsite de prejudecăți.
Imaginează-te pe un scaun într-o sală plină de lideri, în fața lui John Maxwell, cu un caiet și un pix, absorbind o avalanșa de informații prețioase care te vor ajuta în mod sigur în viitor.
Dacă citești aceste rânduri înseamnă că ai nevoie de o schimbare în viață. Înseamnă că ai nevoie să iei decizii mai bune și poți începe chiar acum! Cu acest program video autentic, numit ”Unplugged”.

17 lecții

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

„Oamenii fără energie se vor alimenta de la tine. Nu se vor deconecta. Simţi ca şi cum ar trebui să le dai energie din bateria ta până când îşi reîncarcă bateriile lor. Dar ei nu au baterii! Pe măsură ce te maturizezi ca lider, vei realiza că nu poţi face oamenii fericiţi tot timpul."

John C. Maxwell

Fondatorul Maxwell Leadership și #1 mondial în Leadership 8 ani la rând.

UNPLUGGED!

 

Descriere Program:

 • John Maxwell afirmă  "eficiența personală și organizațională este direct proporțională cu puterea leadershipului". Pentru a deveni mai eficient, fiecare dintre noi trebuie  crească în ceea ce privește leadershipul. Propria noastră creștere îi ajută pe ceilalți  facă la fel. În timp ce vei urmări lecțiile lui John despre unele dintre cele mai des adresate întrebări de leadership, acest caiet îți va permite  iei notițe și  te provoci cu întrebări la care  reflectezi, precum și acțiuni pe care  le întreprinzi. Poate vei vrea  îți împărtășeșți răspunsurile sau observațiile cu un mentor sau un prieten. Acest program a fost creat pentru a viziona întreaga lecție a lui John în ordine sau  treci direct la subiectele care te interesează cel mai mult și apoi  sari mai departe. -ți timp în fiecare săptămână și urmărește-l pe John cum răspunde la o întrebare despre leadership și apoi reflectează la întrebările din acest caiet de lucru. Sau poți  abordezi câte o lecție din cele 17 în fiecare zi și  termini de vizionat cursul în doar două săptămâni!

Acces Imediat!

DOAR 200 RON!

TVA inclus!

 • 17 lecții video cu John C. Maxwell.

 • Caiet de lucru interactiv pentru fiecare lecție.
 • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Ce vei învăța?

 • Cum aduci oameni în cercul tău interior și care sunt cerințele pentru a face parte din el.

 •  Cum dezvolți un plan de dezvoltare personală pentru oamenii tăi.

 •  Cum poți deveni un lider fără să faci parte dintr-o organizație.

 • Despre cele două tipuri de neliniști: cea pozitivă și cea negativă.

 •  Cum gestionezi oameni care te epuizează.

 •  Care este diferența dintre influență și manipulare.

 •  De ce unii oameni încep un lucru și nu îl termina niciodată?