Pășește într-o călătorie de creștere cu Sorin, care te va ajuta să revii pe drumul cel bun sau dacă ești pe drumul cel bun, să îți ofere un avânt considerabil care te va ajuta enorm în direcția carierei tale. Pe lângă acest program de 5 sesiuni de 90 minute fiecare, vei primi BONUS înregistrarea de 3 ore a conferinței MAP YOUR FUTURE, cu Sorin Popa și Paul Martinelli.

5 sesiuni

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

Dacă ai eșuat o dată în ceva, nu înseamnă  trebuie  renunți. Noi renunțăm implicit și spunem  nu e de noi. Implicit suntem secați de energie după o zi de muncă. 99% din acțiunile noastre zilnice sunt acțiuni negândite, sunt făcute pe pilot automat."

Sorin Popa

Președintele Maxwell Leadership România

Sesiunea I

Totul pornește de la propria persoană și de la asumarea răspunderii pentru creșterea noastră internă. Eu sunt responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă cu viața mea, cu echipa mea. Trăim într-o societate în care oamenii sunt obișnuiți să arunce răspunderea la alți oameni. În Network Marketing cu cât ajungi mai sus în companie, cu atât vei avea mai mulți oameni care își vor dori să facă ceea ce faci tu, își vor dori să câștige cât câștigi tu. În spate este însă o călătorie de creștere, de provocări, de sacrificiu. Ți s-a întâmplat să vezi la cei din jur un potențial neatins? Sau legat de propria persoană: Oare cât potențial neatins ai în momentul de față?

Sesiunea II

Cine a simțit măcar o dată că ar avea nevoie de câteva ore în plus pentru a realiza ceva? Oamenii au o anumită gândire legată de modul în care îți petreci ziua. De multe ori ni se întâmplă să devenim suprasolicitați. Încercăm să facem multe lucruri într-un timp foarte scurt. Oare cum conduc oamenii corporații de mii de angajați în timp ce au o familie? Cum reușesc să facă toate lucrurile în timp ce tu te simți supraaglomerat? Nu există gestionarea timpului, pentru că timpul este același în fiecare zi. Important este cum gestionăma activitățile din cursul unei zile, și nu orele din aceea zi. Pentru că începem prea multe lucruri simultan, noi supra apreciem multe lucruri din viața noastră și nu ne mai focusăm pe lucrurile importante. Te simți suprasolicitat sau echipa ta îți spune că e supra-solicitată? Simți că nu ai timp și nu mai știi ce să faci? Nu știi cum "zboară" timpul? Sesiunea aceasta e pentru tine.

Sesiunea III

Văd oameni care reușesc să facă primul pas și la un moment dat încep să o lase mai moale. Mulți oameni au tendința pe măsură ce înaintează în proces să renunțe. Poate se întâmplă asta din cauza mediului, a societății. Subconștientul nostru începe să ne saboteze. De multe ori este din cauza lipsei perseverenței. Dintre toate complimentele pe care ni-l poate face cineva, consecveța este probabil unul din cele mai importante. Perseverența este mai importantă decât talentul. ”Munca bate talentul atunci când talentul nu muncește.” Tot legat de perseverență, oamenii perseverenți par reci și nemiloși. Noi, cei din afară, privim astfel de oameni ca fiind duri, însă în realitate ei sunt foarte focusați pe ceea ce fac. Află și tu avantajele disciplinei zilnice urmărind acest curs.

Sesiunea IV

Cine a simțit vreodată că scade? Cine a simțit că lucrurile nu merg la fel de bine ca acum o lună? Când ne uităm pe o perioadă de câțiva ani, creșterea arată ca o buclă cu urcușuri și coborâșuri. Au fost luni în care am scăzut și luni în care am crescut. Deși toată lumea trece prin astfel de momente mai grele, unii oameni nu reușesc să depășească momentele de scădere. Asta se întâmplă de multe ori din lipsa experienței. Primele dezamăgiri, primele scăderi te afectează mai mult. Și de multe ori acestea ne determină să nu ne mai revenim. Rămâi alături de Sorin și află cum să reușești să treci peste momentele grele din viață. Află ce fel de decizii să iei și ce pași de acțiune să faci pentru a reveni pe drumul de creștere.

Success Masterclass în Network Marketing!

 

Acces Imediat!

250 RON!

TVA inclus!

 • 5 sesiuni video cu Sorin Popa.

 • Acces pe viață.
 • +BONUS programul Map your Future!
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Vei învăța:

 • Despre importanța intenției în tot ceea ce faci.

 •  De ce este nevoie să construiești o relație de încredere în echipa ta?

 •  Speranța și cu munca nu sunt suficiente. Mai este nevoie și de altceva.

 •  Diferența dintre ”Îmi doresc” și ”Intenționez”.

 •  Miracolul celor 15 minute în Managementul priorităților.

 •  Ce este Matricea deciziilor și cum te poate ajuta ea?

 •  Pașii pentru dezvoltarea perseverenței în viața ta.

 •  Care sunt provocările întâlnite pe drumul creșterii și cum poți trece peste ele.