Fiecare dintre noi avem un început!

Este prima întâlnire, primul apel telefonic, primul „Da!”. Este linia de nisip care separă incertitudinea de certitudine. Și știi că dincolo de această linie este potențialul, posibilitatea, puterea.


Și VESTEA BUNĂ este că nu trebuie să începi singur. Ai alături de tine lideri experimentați, mentori, precum John Maxwell și Sorin Popa, care sunt aici să te îndrume. Transformarea ta începe astăzi!

18 module

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

„Network Marketing-ul are legătură cu oamenii - să găsești, să te conectezi și să dezvolți relații cu ceilalți este cheia către succesul industriei. Cu cât ești mai bun la a te conecta cu ceilalți, cu atât mai multe șanse există pentru un succes susținut în această carieră."

John C. Maxwell

Fondatorul Maxwell Leadership și #1 mondial în Leadership 8 ani la rând.

Lecția 1

Vei afla motivele pentru care ar trebui să iei în considerare network marketing-ul. Dar, pentru a afla, trebuie să vă răspundeți la trei simple întrebări:

 • „Vă place ceea ce faceți acum?" Pentru că nimic nu este mai rău decât să lucrăm cu cineva căruia nu-i place ceea ce face.
 • „Sunteți buni în ceea ce faceți?” Dacă iubiți ceva mult, dar nu sunteți buni la acel lucru, nu-l transformați în carieră, ci în hobby!
 • „Ceea ce faceți acum vă face o persoană mai bună?” Orice carieră sau job trebuie să vă dezvolte, să vă facă mai buni decât erați înainte.

Lecția 2

Nu e ca si cum oamenii care au succes sunt uimitori, iar cei care nu au succes nu sunt uimitori. Diferența este că oamenii fără succes fac doar uneori lucruri foarte bune, pe când oamenii de succes fac lucruri bune tot timpul. Cuvântul cheie este „întotdeauna”. Întotdeauna depășiți așteptările. În fiecare zi din viețile voastre trebuie să vă depășiți așteptările. Trăiți întotdeauna cu intenție. Și întodeauna adăugați valoare.

  

Lecția 3

În primul rând, dezvoltarea contează. Este esențială pentru succesul în viață. Este singura garanție că ziua de mâine va fi mai bună. Foarte mulți oameni îmbătrânesc, dar nu devin neapărat mai buni. Pentru că „a crește" înseamnă „a te schimba", și suntem cu toții de acord cu schimbarea atâta vreme cât nu este vorba despre noi. Dar dezvoltarea înseamnă schimbare. Cei care vor avea succes sunt oamenii care învață, se dezvață și învață din nou.

CITEȘTE. PRIVEȘTE. ASCULTĂ.

În acest program online vei putea beneficia de peste 18 sesiuni și caiete de lucru care să te ajute să crești și să-ți dezvolți afacerea.

În plus, vei primi cadou - cartea „Puterea celor 5 în Network Marketing" în format fizic.

 Și tu, la fel ca mine, probabil că îți dorești mai multe surse de venit. Pe lângă locul de muncă actual te gândești că ai suficient timp și energie să mai faci și altceva, dar nu știi de unde să pornești și mai ales, poate nu îți găsești motivația pentru a face primul pas.

Consideră prima problemă ca și rezolvată! Lumea Vânzărilor Directe numără 116 milioane de oameni. Deci potențialul este enorm! Ce loc este mai bun de a învăța, de a testa, de a te provoca pe tine însuți decât zona de vânzări directe? Este un loc unde câștigi în timp ce înveți, aduci valoare celor din jur și în același timp dezvolți relații pe viață.

PUTEREA CELOR 5 ÎN NETWORK MARKETING!

 

Acces Imediat!

595 RON

TVA inclus!

 • 12 Sesiuni video pe baza cărții cu John C. Maxwell.

 • 6 Sesiuni video de studiu aprofundat pe baza cărții cu Sorin Popa, președintele Maxwell Leadership România.

 • Caiete de lucru interactive pentru fiecare lecție.
 • Acces pe viață.
 • +CADOU cartea „Puterea celor 5".
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Ce vei învăța?

 • În Network Marketing, capacitatea de a genera venituri și capacitatea de a atrage pe alții în organizația ta sunt direct proporționale cu creșterea ta personală. Liderii știu că investiția în ei înșiși - a deveni mai buni - este unul dintre secrete.

 • Cu o cantitate uimitoare de exemple din viata de zi cu zi, vei avea acces la un rezervor de puncte de predare pe care le poți împărtăși ca lecții cu propria ta echipă.

 • Vei descoperi detalii despre cele șapte elemente motivante pentru oameni. Oamenii vor să aibă libertatea de a-și controla viața, vor să experimenteze dezvoltarea pe plan personal și multe altele.

 • Vei învăța de ce este bine să perseverezi atunci când ești criticat sau refuzat.

 • Vei dezvolta o mentalitate intenționată. Poți avea viața pe care ți-o dorești, dacă o alegi.