Puterea celor 5 în Network Marketing-Sorin Popa

 

Află de ce John apreciază această industrie a network marketingului și descoperă puterea acesteia. Oamenii sunt programați să creadă că puțin e de ajuns. Dacă tu crezi că meriți mai mult...

 

50 00 Lei

(prețul include TVA)

ACHIZIȚIONEAZĂ-ȚI PROGRAMUL

DESCRIERE

În cazul în care nu ai cartea, o poți achiziționa aici.

"Puterea celor 5" e prima carte de Network Marketing scrisă de John C. Maxwell. Dacă ești în acest domeniu, vino alături de Sorin Popa în acest Studiu De carte! Acesta îți oferă 6 sesiuni cu peste 6 ore! În prima sesiune va vorbi despre posibilitățile din Network Marketing,  învățături despre mărirea influenței, adăugarea de valoare celor din jur, dezvoltarea relațiilor, experiențe și echipă.  Tema sesiunii cu numărul 2 continuă cu discuția bazată pe Mediul de creștere care are 10 componente, iar Sorin le va dezvolta în acest prim capitol al cărții.  În sesiunea 3, Sorin Popa împărtășește idei despre felul în care poți să te conectezi mai bine cu oamenii, cum să creezi relații și scoate câteva cărți în evidență, pe care le poți aprofunda. Mentalitatea potrivită și dezvoltarea unei mentalități intenționate sunt temele principale discutate de Sorin Popa, în sesiunea cu numărul 4. În sesiunea cu numărul 5, Sorin va intra în detaliu pe temele: leadership, responsabilitate, acțiune și cele 3 întrebări critice.  Acesta va discuta în această ultimă sesiune despre importanța semnificației în viață noastră, succesul, pasiunea și consecvența .

Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin Popa și-a petrecut mai bine de 10 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit. Mentorat de lideri internaționali ai acestor domenii precum John C. Maxwell și Paul Martinelli, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională. Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului Maxwell Leadership Certified Team, echipă a cărei este și președinte in Romania, el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe Maxwell Leadership Certified Team din afara SUA.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați la [email protected]

Suntem aici pentru voi!