Principiile Puterii-Paul Martinelli

 

Pachet 4 CD-uri audio.

Dupa ce a fost dat afara din liceu, provenind dintr-o familie mediocra, Poul a fost nevoit sa descopere in interiorul sau puterea de a se ridica de la un simplu om de serviciu la un antrepenor milionar. El a impartit scena cu maestrii dezvoltarii personale ca Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Les Brown, Zig Zigler si John Maxwell. Si-a lansat propria companie de training si coaching. Prin discursurile sale sincere, el incurajeaza oamenii sa isi atinga potentialul si sa isi acceseze puterea interioara.

 

 

100 00 Lei

(prețul include TVA)

ACHIZIȚIONEAZĂ-ȚI PROGRAMUL

DESCRIERE

Dupa ce a fost dat afara din liceu, provenind dintr-o familie mediocra, Poul a fost nevoit sa descopere in interiorul sau puterea de a se ridica de la un simplu om de serviciu la un antrepenor milionar. El a impartit scena cu maestrii dezvoltarii personale ca Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Les Brown, Zig Zigler si John Maxwell. Si-a lansat propria companie de training si coaching. Prin discursurile sale sincere, el incurajeaza oamenii sa isi atinga potentialul si sa isi acceseze puterea interioara. Paul este deasemenea Presedintele John Maxwell Team, un grup de oameni de elita, mentorati de insusi John Maxwell, cel mai cunoscut autor de carti de leadership din lume. Crearea acestui program i-a adus lui Poul premiul "Lideri care conduc lideri" oferit de organizatia Marcus Buckingham, care recunoaste periodic oamenii care inspira excelenta.


Principiul 1: INTELEGEREA – Din experienta sa de viata, Poul explica originile Principiilor Puterii. Intelegerea da startul acestei calatorii menite sa te asiste in drumul tau spre crestere si descoperire personala.
Principiul 2: SINCERITATEA – Poul exploreaza natura fundamentala a sinceritatii ca un atribut personal. El iti arata cum sa iti dezvolti, cum sa iti cultivi si cum sa iti mentii autenticitatea pentru a aduce un nivel nou de claritate in viata ta.
Principiul 3: VIZIUNEA – In acest principiu vital, Poul iti arata cum viziunea ta incepe sa ti se arate din interior si cum ea poate devenii o unealta extrem de puternica, si care sa te ghideze spre o viata plina de sens.
Principiul 4: PERSISTENTA – Poul ne invata ca a ne trai viziunea in fiecare minut, implica a avea o fundatie bazata pe actiune persistenta. In acest principiu vei invata cum sa abordezi orice sarcina cu pasiune, inspiratie si dedicare.
Principiul 5: CONCENTRAREA – Calitatea vietii fiind direct proportionala cu abilitatea ta de concentrare, Poul ne invata cum sa recoltam puterea concentrarii pentru a obtine rezultatele specifice pe care ni le dorim.
Principiul 6: CURAJUL – Curajul poate fi dezvoltat. In acest principiu vei invata cum sa anticipezi obstacolele, sa te auto-intaresti prin intelegere si sa te afisezi autentic printr-o expresie de sine deplina.
Principiul 7: INTUITIA – Invata sa recunosti si sa iti imbratisezi capacitatile intuitive. Pe masura ce Poul te invata sa iti deschizi mintea si inima catre sursa puterii tale interioare, vei incepe sa observi noi oportunitati si sa profiti de acestea.
Principiul 8: LEADERSHIP-UL – Adevaratul leadership vine dintr-un adevar intern autentic. Paul iti arata ca traind in mod autentic vei ajunge in stare sa stapanesti atributele leadershipului si ii vei inspira pe cei din jur catre succes.
Principiul 9: CREDINTA – „Eu cred ca rezultatele sunt credinta in actiune” spune Poul. In aceasta lectie transformatoare despre credinta, Poul ne demonstreaza ca a darui, a crea si a contribui sunt caramizile prin care credinta te va ridica spre o viata mult mai implinita.
Principiul 10: DARUIREA – In acest ultim principiu Poul ne ajuta sa intelegem ca a darui este un act intentionat, concentrat si bine gandit. Daca inveti sa daruiesti autentic, vei atinge un nou nivel de constientizare in armonie cu lumea si cu acel „TU” creativ si productiv.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați la [email protected]

Suntem aici pentru voi!