Achiziționează audiobook-ul ”Principiile puterii” al lui Paul Martinelli și află care sunt cele 10 premise care stau la baza unui stil de viață desăvârșit, atât spiritual cât și material. În aceste 10 lecții, Paul vă va ajuta să vă creați propriul model de învățare pentru o altfel de viață. El explorează virtuțile de bază ale onestității și curajului, precum și concepte precum concentrarea și disciplina pentru a te ajuta să „crești înainte” spre o viziune și un scop.

10 sesiuni

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

După ce a fost dat afară din liceu, provenind dintr-o familie mediocră, Paul a fost nevoit  descopere în interiorul său puterea de a se ridica de la un simplu om de serviciu la un antreprenor milionar. El a împărțit scena cu maeștrii dezvoltării personale ca Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Les Brown, Zig Zigler și John Maxwell. Și-a lansat propria companie de training și coaching. Prin discursurile sale sincere, el încurajează oamenii  își atingă potențialul și  își acceseze puterea interioară. Paul este de asemenea Fondator Maxwell Leadership Certified Team, un grup de oameni de elită, mentorati de însuși John Maxwell, cel mai cunoscut autor de cărți de leadership din lume. Crearea acestui program i-a adus lui Paul premiul "Lideri care conduc lideri" oferit de organizația Marcus Buckingham, care recunoaște periodic oamenii care inspiră excelență.

 

Înțelegerea

Scopul meu pentru tine este să îți împărtășesc unele din aceste principii pe înțelesul tuturor, într-un mod autentic. Am păstrat intenționat aceste lecții scurte. Vreau să le poți asculta și să obții esențialul din ele. Sunt multe programe pe piață care au prea multe detalii dar eu am încercat să creez cât mai mult conținut util.
Dă-mi voie să te ajut să înțelegi conceptul principiilor puternice. Nu este important să fii mereu la locul potrivit și la timpul potrivit, pentru că mereu suntem în locul potrivit la momentul potrivit. Este mai important să fim conștienți de potențialul nostru cât timp suntem acolo. Pentru că putem fii la locul și momentul potrivit dar să nu vedem oportunitățile care zac înaintea noastră.
Cum ar fii să îți schimbi întreaga viață ca să îți creezi visul suprem? Ești pregătit cu adevărat pentru asta? Oricare din noi, pentru a atinge succesul în viață, avem nevoie să riscăm.

Sinceritatea

Reprezintă mai mult decât să nu mințim. E mai complexă decât atât. E un mod de a te raporta la tine însuți dar și la ceilalți. Fără sinceritate nimic nu poate exista cum trebuie și nimic nu poate fi susținut. Putem defini sinceritatea ca și calitatea de a fi corecți din punct de vedere moral dar mai e și sintagma „sinceritatea brutală” care rănește alți oameni în mod inutil. Atât de multă energie se irosește pentru a păstra o fațadă falsă încât ne seacă de energie. Cu toții vrem să avem tact și să fim prietenoși când comunicăm dar în același timp trebuie să rămânem și sinceri într-un mod autentic.

Viziunea

Paul avea 22 de ani când și-a deschis firma de curățenie. A fost exmatriculat din liceu. Experiența lui de lucru anterioară era reprezentată de un singur loc de muncă pentru o scurtă perioadă de timp. Viziunea lui pentru viața lui era mai importantă decât să te îmbogățești rapid. Fără viziune, oamenii nu au niciun viitor. Ei devin o povară a societății. O persoană trebuie să aibă un scop. Viziunea este un instrument util și foarte puternic care ne permite să ne concretizăm obiectivele. Oamenii care trăiesc și acționează fără viziune acționează orbește și rezultatul este că pierd. Viziunea îți permite cine dorești să fii.

Capitolul I - ÎNȚELEGEREA

Principiile Puterii
Înțelegerea
30:33
 

Acces Imediat!

DOAR 100 RON!

TVA inclus!

  • 10 sesiuni audio cu Paul Martinelli.

  • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Vei învăța:

  • Să dezvolți relații pe viață și să îți mărești influența.

  •  Să îți stabilești un obiectiv strategic pentru a putea defini mai bine visul tău.

  •  Să îți activezi acel mindset care să te încarce energetic.

  •  Să găsești vocile potrivite care să contribuie la creșterea ta.

  •  Să te reconectezi cu propria creștere și creativitate.

  •  Să îți construiești imaginea succesului.