„În ce credeți? În legătură cu orice, în ce credeți? V-ați gândit vreodată să vă faceți timp, să faceți o listă cu lucrurile în care credeți? Cei mai mulți oameni nu fac asta. Ce părere aveți despre bani? Aveți convingeri legate de bani? Ce credeți în legătură cu căsătoria? Ce credeți în legătură cu relațiile? Ce credeți în legătură cu educația? Ce credeți în legătură cu echitatea? Ce credeți în legătură cu democrația? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vă provoacă Paul Martinelli în cursul care vă va schimba percepția asupra vieții pe care o trăiți acum și vă va provoca viitorul.

2 sesiuni

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

Toți avem o hartă. Dacă nu știi unde ești, nu ai de unde să știi încotro te îndrepți."

Sorin Popa

Președintele Maxwell Leadership România

Sesiunea 1

Câți dintre voi știu că este mai mult pentru voi în viață? Este o parte din noi care parcă se ascunde de acea voce care ne cheamă în față. Cu toții avem o imaginație, o memorie, o capacitate de raționare, voință și intuiție. Calitatea întrebărilor pe care le adresăm determină calitatea răspunsurilor pe care le primim în viață. Deci care ar fi întrebarea cea mai bună de adresat pentru a avea o viață mai bună? Poate ”Ce am învățat din această experiență? ”. Înainte de a învăța ceva este să fim în stare să ne explicăm de ce vrem să învățăm acel lucru. Mai exact - scopul. Acel motiv pentru care facem ceea ce facem. Fiți alături de Paul în această călătorie a celor mai bune întrebări pe care vi le puteți pune pentru a avea o viață însemnată.

Sesiunea 2

Atunci când ai o viziune clară, care te atrage înspre ea, drumul devine mai clar. Sorin ne va împărtăși definiția lui cu privire la obiective. În momentul în care știi unde ești, și știi unde unde vrei să ajungi, atunci înseamnă că ai o idee către un scop specific, „vezi” linia dintre cele două puncte. În momentul în care ți-ai stabilit obiectivul, pot apărea obstacole, de multe ori nefondate. Află cum să depășești acele obstacole, cum să fii mai aproape de viziunea ta.  Timpul este foarte important în obiectivele tactice. Pentru că cei mai mulți dintre noi, care și-au stabilit obiective tactice bazate pe timp, și le-au și atins. Sorin ne va povesti despre cum a ajuns speaker și a căpătat încredere să vorbească în fața a mii de ani, zilnic.

MAP YOUR FUTURE!

 

Acces Imediat!

DOAR 150 RON!

TVA inclus!

  • 1 sesiune video cu Paul Martinelli.

  • 1 sesiune video cu Sorin Popa.
  • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Vom răspunde împreună la întrebări precum:

  • Ce faceți pentru a vă simți în viață? Ce vă hrănește sufletul?

  •  Ce vă dă sens vieții?

  •  Ce vă atrage spre un anume lucru?

  •  Ce sentimente apreciați în viață?

  •  De ce este important să aveți un obiectiv strategic pentru a reuși în prezent?