Ghidul Mentorului în Mindset-John Maxwell

 

Vei parcurge un drum plin de creștere! Câștigă încredere, devino mai curajos, responsabil și ambițios. Mintea ta este cel mai frumos accesoriu pe care il porti. Lasă-te ghidat de John Maxwell și asigură-te ca cel mai important accesoriu să devină și cel mai de valoare.

 

 

440 250 00 Lei

(prețul include TVA)

ACHIZIȚIONEAZĂ-ȚI PROGRAMUL

DESCRIERE

 

Vei parcurge un drum plin de creștere! Câștigă încredere, devino mai curajos, responsabil și ambițios. Mintea ta este cel mai frumos accesoriu pe care il porti. Lasă-te ghidat de John Maxwell și asigură-te ca cel mai important accesoriu să devină și cel mai de valoare.

Acest ghid creat de insusi John Maxwell contine 12 video-uri:

1. Ai ceea ce e necesar

In aceasta prima sesiune, John te va ajuta sa aflii cateva raspunsuri, avand legatura cu intrebarea "Ai ceea ce e necesar?". O intrebare duce la mai multe si vrei sa fii pregatit cu un caiet si un pix, pentru ca ceea ce iti ofera John, e aur.

2. Puterea proximitatii

În timpul acestei sesiuni de mentorare, John îşi va împărtăşi gândurile cu privire la „Puterea Proximităţii”. În cariera sa de vorbitor şi autor de peste 40 de ani şi pe tot parcursul vieţii sale, John a învăţat că potenţialul unui lider este determinat de cei apropiaţi de acesta sau aceasta. El va vorbi despre valoarea oamenilor din cercul interior şi ce poţi face pentru a avea oameni extraordinari în jurul tău pentru a-ţi amplifica potenţialul. 
 

3. Fa din fiecare moment unul important

 Sunt 24 de ore într-o zi, 60 de minute într-o oră, 60 de secunde într-un minut, iar în fiecare zi, aceeași cantitate de timp este râvnită în toată lumea. Dar la finalul zilei, mai ține cineva minte toate acele ore, minute sau secunde? După ce trec toate, noi retrăim momentele care au avut cel mai mare impact. În acest apel, John va vorbi despre cum fiecare moment pe care-l petreci cu ceilalți este o oportunitate pentru a-ți pune în practică influența.
 

4. Increderea e un rezultat dar curajul e o alegere

Ce apare prima oară? Încrederea sau curajul? E o întrebare similară cu cea referitoare la ou sau găină, dar întrebarea noastră are un răspuns care chiar îți poate duce influența la un nou nivel. În acest apel, John ne va spune că alegând să fii curajos, asta îți poate da încrederea de care ai nevoie în ceea ce privește leadershipul.
 

5. Diferenta dintre mediocru si exceptional

În lecţia aceasta, John Maxwell va preda „Diferenţa dintre mediocru şi excepţional.” Cu toţii avem arii în care vrem să ne perfecţionăm, dar adesea ne lipseşte disciplina esenţială pentru a avea un avantaj în faţa concurenţei.
 

6. Cum sa iti faci un obicei din a castiga

Toată lumea vrea să câştige... dar cum ar fi dacă a câştiga poate fi un obicei pe care să îl poţi forma, la fel ca oricare altă disciplină zilnică? Acesta este subiectul acestei lecții. Dacă poți adopta obiceiurile învingătorilor, atunci poți face din asta un obicei al tău.
 

7. Elimina posibilele regrete din viata ta

În acest apel, John ne va împărtăși o lecție despre cum să eliminăm posibilele regrete din viețile noastre. Vom face greșeli de-a lungul timpului în cadrul afacerilor noastre sau în viețile personale, dar sunt anumite acțiuni esențiale pentru a transforma acele experiențe dificile în prețioase pietre de temelie.
 

8. Decizii care mi-au modelat viata

În această lecție, John ne spune despre cele mai importante decizii pe care le-a luat de-a lungul vieții sale. El mai vorbește și despre vârstă, maturitate și contextul luării unor decizii majore.
 

9. Valoarea unei minti curioase

Cum ar fi arătat lumea dacă n-ar fi existat oamenii curioși? Gândește-te la toate realizările din ultimii 100 de ani - în domeniul tehnologiei, medicinei, societății. Niciuna nu s-ar fi întâmplat dacă nimeni nu adresa o întrebare excelentă. În acest material, John va vorbi despre valoarea pe care o poate avea o minte curioasă asupra vieții tale și asupra abilităților tale de conducere.
 

10. De ce conteaza responsabilitatea 

Cu toții vrem să devenim mai buni, dar întrebarea e, cum? Indiferent unde vrei să ai parte de creștere, dacă vrei să devii o persoană mai bună, ai nevoie de responsabilitate în viață. În acest material, John îți va împărtăși niște idei despre motivul pentru care contează responsabilitatea în cazul liderilor și echipelor și va sublinia calitățile oamenilor responsabili.
 

11. Cum sa nu te multumesti niciodata cu mediocritatea

Liderii mediocri sunt cei care ajung la nivelul lor cel mai bun și se plafonează. Ei stabilesc un obiectiv, îl obțin și sărbătoresc acea realizare până mai rămân doar cu potențialul irosit. Liderii care se mulțumesc cu locul în care sunt, nu înțeleg pe deplin importanța pe care o are creșterea zilnică și intenționată asupra influenței lor. În acest apel, John va oferi pași practici pe care îi poți folosi pentru a evita să te mulțumești cu mediocritatea prin identificarea oportunităților pentru creștere din fiecare zi. 

12. Provocarea schimbarii

 Schimbarea: la putini le place, majoritatea nu stiu cum sa o faca si putini stiu ca e esentiala pentru dezvoltare. John ne impartaseste in aceasta ultima sesiune cat de importanta e schimbarea si cat de dificila. 

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați la Asistent@maxwellleadership.ro

Suntem aici pentru voi!