Descoperă puterea ghidării în leadership de numărul #1 în acest domeniu, John C. Maxwell!

12 module

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

„Cel care crede că el personal conduce, dar nu îl urmează nimeni, face de fapt doar o plimbare."

John C. Maxwell

Fondatorul Maxwell Leadership și #1 mondial în Leadership 8 ani la rând.

Lecția 1 - De ce te ascultă oamenii?

„Dacă vreți să ajungeți în punctul în care oamenii să vă asculte, ei vor să asculte pe cineva autentic și credibil, care este real. NU am uitat niciodată asta, apropo. De atunci nu am mai încercat să fiu nimeni altcineva în afară de mine. Abilitatea pe care trebuie să o dezvoltați este abilitatea bazată pe oameni.”

Lecția 2 - Întrebări Strategice

Consideră că provocarea principală pe care o avem ca lideri e să avem un timp bun de gândire, să ne găsim timp pentru gândire. Oamenii spun: ”Bine, îmi voi programa o oră de timp de gândire.” Uneori se opresc și se gândesc: ”La ce mă voi gândi?” Timpul de gândire are valoare doar dacă în acel timp veți avea lucruri la care vă veți gândi și care vă vor aduce o recompensă mare pentru organizație sau pentru echipa pe care o conduceți.

  

Lecția 3 - Când punctele tari devin vulnerabilități

Atunci când avem slăbiciuni căutăm automat ajutorul celorlalți. Pentru că știm că nu putem face bine acel lucru. Câteodată suntem atât de buni în ceea ce privește punctele tari, încât nu vedem dezavantajele lor și nu credem că avem nevoie de ajutor. Liderii au obiceiul să se bazeze atât de tare pe punctele tari încât acestea se vor transforma în vulnerabilități. Află din acest capitol cum să pui întrebările potrivite oamenilor din echipa ta.

Ce conțin cele 12 lecții:

1. De ce te ascultă oamenii?

 • John va împărtăși o lecție importantă despre motivul pentru care oamenii te ascultă (sau poate de ce nu te ascultă). Va vorbi despre factorii care te fac să fii o voce credibilă, sonoră și cu un impact în viețile oamenilor din jurul tău și cum îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare pentru a fi ascultat mai des atunci când vorbești din suflet.

2. Întrebări strategice care merită atenția unui lider.

 • Liderii buni pun întrebări extraordinare - dar ce anume e o întrebare extraordinară? În vreme ce a ști să adresezi întrebări extraordinare e un lucru esențial pentru succesul unui lider, a ști care la care întrebări merită să răspunzi e la fel de important. În acest apel, John va explora întrebările pe care ar trebui să le adresezi în timp ce lucrezi spre succesul tău. Timpul e prețios, așa că folosește-ți timpul pentru a adresa acele întrebări generatoare de răspunsuri care schimbă vieți.

3. Când punctele tari devin slăbiciuni.

 • Cât de des sărbătorești realizările pe baza felului cum te ajută punctele tari să atingi succesul? Te-ai gândit vrreodată cum te pot împiedica aceleași puncte tari? Liderii se recompensează pentru o treabă bine făcută, dar adesea nu realizează și nu reflectă cu privire la ce alte realizări au împiedicat acele puncte tari în același timp. În această lecție, John va vorbi despre cum omiterea unghiurilor moarte din leadership îți poate transforma punctele tari în slăbiciuni.

4. Patru întrebări pe care le adresez pentru a-i inspira pe ceilalți.

 • Unul dintre cele mai preţioase daruri pe care le poţi da unei persoane este darul inspiraţiei. La urma urmei, ca să-l parafrazez pe Melvin Maxwell: „Dacă o persoană respiră, are nevoie de inspiraţie!” În acest apel MIM, John C. Maxwell ne împărtăşeşte cele patru întrebări pe care el le adresează pentru a-i inspira pe ceilalţi. Vei putea folosi aceste întrebări pentru a le insufla viaţă oamenilor din jurul tău.

5. Și tu poți conduce chiar acum!

 • John va preda lecţia „Şi tu poţi conduce, chiar acum!” Dacă aştepţi până vei avea o poziţie de conducere, adesea nu vei începe niciodată să conduci. Noi credem cu tărie că „Leadershipul înseamnă influenţă” şi nu se bazează pe poziţia sau funcţia pe care o ai; se bazează pe abilitatea ta de a îndruma şi a te conecta cu ceilalţi. Influenţa este o oportunitate, iar în timpul acestei lecţii, John te va învăţa cum să cauţi acele oportunităţi pentru a-ţi extinde capacităţile de conducere şi să-ţi măreşti influenţa.

6. Leadership în interior și exterior.

 • John Maxwell vorbește despre importanța leadershipului din interior, care cu timpul te va face să devii mai bun și în exterior. Pentru o influență puternică ai nevoie de un caracter puternic, să fii autentic, integru, onest, de încredere. De asemenea, vorbește de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ești mai puternic, mai mare în exterior decât în interior.

7. Leadership - Ce este și de ce contează?

 • John Maxwell va împărtășii o lecție superbă despre însemnătatea leadershipului, folosindu-se în special de oameni importanți ai Americii. Vei putea observa cum acesta intră în detalii legate de președinții Americii, care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce este de fapt, leadershipul.

8. Cum se dezvoltă liderii?

 • Cum ne dezvoltăm calitățile, caracteristicile și aptitudinile de leadership? Dr. John Maxwell dezvăluie în această lecție, modul în care liderii se dezvoltă.

9. Din ce este făcut un leader.

 • Liderii sunt diferiți, dar când vine vorba de inteligența emoțională, sunt cinci calități pe care John le aprofundează. De asemenea, John vorbește despre cea mai dificilă provocare avută în leadership.

10. Leadership-ul în vremuri grele.

 • John evidențiază în această sesiune, faptul că liderii se observă în momentele grele. Înscrie-te chiar acum în această călătorie alături de John Maxwell și află ce poți face tu la rândul tău în vremurile grele și care sunt cele 6 reguli pentru a deveni un lider de succes.

11. Adevărul despre leadership.

 • În această sesiune, John Maxwell vă împărtășește 10 adevăruri despre leadership.

12. Dezvoltându-te pe tine și pe ceilalți prin intermediul punctelor forte.

 • Focusează-te pe punctele tale forte, nu pe slăbiciuni. În această ultimă lecție, John vorbește despre cât de important este să lucrăm la ceea ce suntem buni și e destinată vouă ca să vă ajute să vă dați seama care sunt punctele voaste forte și ale oamenilor din organizația voastră.

Acces Imediat!

DOAR 250 RON!

TVA inclus!

 • 12 Sesiuni audio cu John C. Maxwell.

 • Peste 8 ore de curs.
 • Caiete de lucru interactive pentru fiecare lecție.
 • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Ce vei învăța?

 • Influenţa este o oportunitate, iar în timpul acestui program, John te va învăţa cum să cauţi acele oportunităţi pentru a-ţi extinde capacităţile de conducere şi să-ţi măreşti influenţa.

 •  Vei învăța de ce leadership-ul măreț provine din interior, și nu din exterior.

 •  Vei învăța cum să inspiri pe cei din jurul tău.

 •  Vei învăța câteva lucruri despre prezență și cum încrederea devine fundația unei persoane care are prezență.