Ghidul Mentorului în Leadership-John Maxwell

 

Descoperă puterea ghidării în leadership de numărul #1 în acest domeniu, John C. Maxwell!

 

440 250 00 Lei

(prețul include TVA)

ACHIZIȚIONEAZĂ-ȚI PROGRAMUL

DESCRIERE

 

"Nu-mi pot imagina ceva mai rău decât a avea o viaţă ce stagnează, lipsită de schimbare şi perfecţionare."- John C. Maxwell. Acesta a pregătit 12 sesiuni de ghidare în domeniul leadershipului și mai jos poți observa despre ce este vorba:

Află despre ce este vorba în cele 12 sesiuni:

1.De ce te ascultă oamenii?

 • John va împărtăși o lecție importantă despre motivul pentru care oamenii te ascultă (sau poate de ce nu te ascultă). Va vorbi despre factorii care te fac să fii o voce credibilă, sonoră și cu un impact în viețile oamenilor din jurul tău și cum îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare pentru a fi ascultat mai des atunci când vorbești din suflet.

2.Întrebări strategice care merită atenția unui lider.

 • Liderii buni pun întrebări extraordinare - dar ce anume e o întrebare extraordinară? În vreme ce a ști să adresezi întrebări extraordinare e un lucru esențial pentru succesul unui lider, a ști care la care întrebări merită să răspunzi e la fel de important. În acest apel, John va explora întrebările pe care ar trebui să le adresezi în timp ce lucrezi spre succesul tău. Timpul e prețios, așa că folosește-ți timpul pentru a adresa acele întrebări generatoare de răspunsuri care schimbă vieți.

3.Când punctele tari devin slăbiciuni.

 • Cât de des sărbătorești realizările pe baza felului cum te ajută punctele tari să atingi succesul? Te-ai gândit vrreodată cum te pot împiedica aceleași puncte tari? Liderii se recompensează pentru o treabă bine făcută, dar adesea nu realizează și nu reflectă cu privire la ce alte realizări au împiedicat acele puncte tari în același timp. În această lecție, John va vorbi despre cum omiterea unghiurilor moarte din leadership îți poate transforma punctele tari în slăbiciuni.

4.Patru întrebări pe care le adresez pentru a-i inspira pe ceilalți.

 • Unul dintre cele mai preţioase daruri pe care le poţi da unei persoane este darul inspiraţiei. La urma urmei, ca să-l parafrazez pe Melvin Maxwell: „Dacă o persoană respiră, are nevoie de inspiraţie!” În acest apel MIM, John C. Maxwell ne împărtăşeşte cele patru întrebări pe care el le adresează pentru a-i inspira pe ceilalţi. Vei putea folosi aceste întrebări pentru a le insufla viaţă oamenilor din jurul tău.

5.Și tu poți conduce chiar acum!

 • John va preda lecţia „Şi tu poţi conduce, chiar acum!” Dacă aştepţi până vei avea o poziţie de conducere, adesea nu vei începe niciodată să conduci. Noi credem cu tărie că „Leadershipul înseamnă influenţă” şi nu se bazează pe poziţia sau funcţia pe care o ai; se bazează pe abilitatea ta de a îndruma şi a te conecta cu ceilalţi. Influenţa este o oportunitate, iar în timpul acestei lecţii, John te va învăţa cum să cauţi acele oportunităţi pentru a-ţi extinde capacităţile de conducere şi să-ţi măreşti influenţa.

6.Leadership în interior și exterior.

 • John Maxwell vorbește despre importanța leadershipului din interior, care cu timpul te va face să devii mai bun și în exterior. Pentru o influență puternică ai nevoie de un caracter puternic, să fii autentic, integru, onest, de încredere. De asemenea, vorbește de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ești mai puternic, mai mare în exterior decât în interior.

7. Leadership - Ce este și de ce contează?

 • John Maxwell va împărtășii o lecție superbă despre însemnătatea leadershipului, folosindu-se în special de oameni importanți ai Americii. Vei putea observa cum acesta intră în detalii legate de președinții Americii, care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce este de fapt, leadershipul.

8.Cum se dezvoltă liderii?

 • Cum ne dezvoltăm calitățile, caracteristicile și aptitudinile de leadership? Dr. John Maxwell dezvăluie în această lecție, modul în care liderii se dezvoltă.

9.Din ce este făcut un leader.

 • Liderii sunt diferiți, dar când vine vorba de inteligența emoțională, sunt cinci calități pe care John le aprofundează. De asemenea, John vorbește despre cea mai dificilă provocare avută în leadership.

10.Leadership-ul în vremuri grele.

 • John evidențiază în această sesiune, faptul că liderii se observă în momentele grele. Înscrie-te chiar acum în această călătorie alături de John Maxwell și află ce poți face tu la rândul tău în vremurile grele și care sunt cele 6 reguli pentru a deveni un lider de succes.

11.Adevărul despre leadership.

 • În această sesiune, John Maxwell vă împărtășește 10 adevăruri despre leadership.

12.Dezvoltându-te pe tine și pe ceilalți prin intermediul punctelor forte.

 • Focusează-te pe punctele tale forte, nu pe slăbiciuni. În această ultimă lecție, John vorbește despre cât de important este să lucrăm la ceea ce suntem buni și e destinată vouă ca să vă ajute să vă dați seama care sunt punctele voaste forte și ale oamenilor din organizația voastră.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați la [email protected]

Suntem aici pentru voi!