În  momentul în care ai intrat într-un business de network marketing, observi cum unii oameni câștigă mult mai mult decât tine. Vrei și tu mai mult, dar nu poți avansa dacă mintea ta este în continuare la puțin. Nu poți câștiga 10 mii de euro dacă familia ta sau prietenii au media veniturilor de 3000 lei. E nevoie ca cineva să lucreze cu tine la partea de mindset. Degeaba îți spune cineva că poți câștiga mai mulți bani, deoarece mintea ta va transmite o vibrație de blocaj. Cu ajutorul acestui curs vei învăța cum să scapi de blocajele respective, cum să îți depășești propriile limite. 

O sesiune

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

Banii au trei scopuri majore: îți aduc confort, îți oferă posibilitatea de a oferi peste prezența ta fizică și fac anumite probleme să dispară. Banii nu aduc fericirea. Nici nefericirea. Dar dacă e să fii nefericit, fii neferict cu bani. Dacă ne uităm istoric la viața noastră, ne-am dublat veniturile de mai multe ori. Cât de departe ești acum față de acum zece ani? Pentru că problema noastră nu este că nu cunoaștem ce înseamnă să dublăm venitul, ci faptul că la un moment dat ne oprim din dublare.

 

 Faptul că tu crești, se va observa în viață. E posibil ca acum tu să fii în punctul 0. Te vom ajuta să descoperi procesul care te va maturiza din punct de vedere al gândirii.
 

În acest curs interactiv, Sorin ne va provoca la un altfel de mindset. O gândire de tip agrafă, extrem de limitată, prin care fugim de creștere și ne conformăm într-un spațiu limitat, fără potențial nu ne va aduce beneficiile materiale dorite. Sunt numeroase exemple de gândiri bazate pe experiențele trecute, prin care refuzăm și găsim scuze la oportunitățile care se ivesc. Te provoc să răspunzi la câteva întrebări simple:

Când cauți ceva fără să știi cum arată, cum vei ști când l-ai găsit?
Cum ar arăta viața ta dacă totul ar fi dublu în viața ta?
De unde ştii că tu ai mentalitatea potrivită pentru afacerea pe care o construieşti? Pe ce te bazezi?

 

Acces Imediat!

DOAR 97 RON!

TVA inclus!

  • 1 sesiune video cu Sorin Popa.

  • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Împreună vom învăța:

  • Să dezvolți relații pe viață și să îți mărești influența.

  •  Să îți stabilești un obiectiv strategic pentru a putea defini mai bine visul tău.

  •  Să îți activezi acel mindset care să te încarce energetic.

  •  Să găsești vocile potrivite care să contribuie la creșterea ta.

  •  Să  te reconectezi te cu propria creștere și creativitate.

  •  Să îți construiești imaginea succesului.