Dezvoltă Liderul din Tine-

John Maxwell

 

Leadership-ul începe cu tine. Învață să te conduci singur și posibilitățile sunt nelimitate.

 

 

397 00 Lei

(prețul include TVA)

ACHIZIȚIONEAZĂ-ȚI PROGRAMUL

DESCRIERE

Leadership-ul începe cu tine. Învață să te conduci singur și posibilitățile sunt nelimitate. Înscrie-te la cursul online al lui John C. Maxwell pentru a afla principiile cheie pentru valorificarea puterii potențialului tău.

În urmă cu douăzeci și cinci de ani, John C. Maxwell a transformat definiția a ceea ce era un lider tradițional cu această carte inovatoare - Dezvoltă liderul din tine.

Acum, pentru aniversarea a 25 de ani a acestei cărți best-seller, John lansează cursul online "Developing the Leader Within You" pentru o nouă generație de lideri. Acest curs online de 10 lecții se bazează pe principiul lui John conform căruia "un lider nu se naște, ci este creat."
Veți învăța cum să vă conduceți mai întâi, astfel încât să îi puteți conduce bine pe ceilalți. Faceți acest pas către creșterea și dezvoltarea voastră personală.

Ce conțin cele 10 lecții:

1. Prima sesiune va acoperi cele cinci niveluri fundamentale de leadership, ale lui John. 

2. În sesiunea a doua, veți afla valoarea și importanța critică a gestionării timpului ca lider. John vă va învăța formula sa pentru determinarea priorităților și realizarea celor mai importante lucruri în fiecare zi.

3. În această lecție, John s-a întors cu o învățătură despre fundamentul leadership-ului și despre modul în care puteți deveni un lider pe care alții vor să-l urmeze. El va împărtăși trei întrebări critice pe care oamenii le adresează întotdeauna conducerii lor - dar nu le-ar putea pune niciodată cu voce tare.

4. În "Testul suprem al leadership-ului", John va împărtăși metoda sa de a crea schimbări pozitive în viața ta și a celorlalți. Strategia sa simplă de planificare înainte de a iniția schimbarea vă va oferi un avans masiv în ceea ce privește obiectivele și visele voastre.

5. Această lecție se va concentra pe cel mai bun mod de a câștiga leadership.

6. În lecția "Acel ceva în plus în leadership", John va spune cum puteți transforma atitudinea voastră într-un atuu.

7. În această lecție, John va împărtăși o perspectivă asupra inimii leadership-ului

8. În cea de a 8-a lecție, John va discuta despre modul în care viziunea este crucială pentru rolul unui lider. Liderii au capacitatea de a vedea mai mult decât văd alții și de a vedea înaintea celorlalți. După aceea au sarcina de a-i aduce pe alții în acea viziune.

9. Un aspect esențial pentru a dezvolta liderul din tine: autodisciplina.

10. În această lecție, John va discuta despre faptul că un lider trebuie să adauge înțelepciune, care poate proveni doar dintr-o mentalitate de creștere.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați la [email protected]

Suntem aici pentru voi!