Petrece câteva ore alături de Paul Martinelli și Sorin Popa, doi oameni de la care vei învăța să găsești răspunsul la întrebările care vor apărea în călătoria ta de creștere.

„Felul în care răspunzi la întrebările creșterii, determină nivelul la care vei ajunge.” – Sorin Popa

Materialul este în limba engleză și titrat în limba romană.

2 sesiuni

acces nelimitat

direcție nouă

caiete de lucru

 

Cei mai mulți oameni suntem mai inspirați de binele pe care-l putem face pentru alții decât de binele pe care-l putem face pentru noi înșine."

Sorin Popa

Președintele Maxwell Leadership România

Sesiunea 1

„Cu toți suntem speciali. Povestea vieții lui Paul este o poveste a inspirației, a dorinței pentru creștere, a unui ideal. Și vom afla împreună că există mai mult pentru noi în această viață. Că putem mai mult. Paul a învățat că nu există cuvântul 'risc'. Riscul este doar un mit. Singurul motiv pentru care noi definim un lucru ca fiind 'riscant' este că ne lipsește conștientizarea resurselor necesare pentru a face acel lucru. Imediat ce vom deveni conștienți de acele resurse și vom acționa pe baza acelei resurse, viața se va schimba în bine. ”

Sesiunea 2

„Lumea asta e plină, din păcate, de oameni care fac bani urând ceea ce fac. Este loc suficient pentru oameni care să facă bani din ceea ce iubesc să facă. Dar oare de ce nu facem asta deja? De ce nu facem lucruri care ne plac? Suntem obișnuiți să auzim scuze la astfel de întrebări. Întrebările din trecut au astfel de scuze și din păcate ne influențează și prezentul. Pentru că tot ceea ce suntem astăzi este un efect la ce am făcut ieri. Soluția? Rămâi alături de Sorin timp de 60 de minute pentru a găsi răspunsul la multe din întrebările tale.

ADEVĂRUL SUPREM! ✔

 

Acces Imediat!

DOAR 150 RON!

TVA inclus!

  • 1 sesiune video cu Paul Martinelli.

  • 1 sesiune video cu Sorin Popa.
  • Acces pe viață.
ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL!

Vei învăța:

  • De ce ai nevoie pentru a-ți mări nivelul de convingere. Să afli ce îți lipsește pentru a acționa pentru o viață mai bună.

  •  Cum să îți depășești limitele impuse de multe ori de societatea în care trăim.

  •  Cum să accepți situația prezentă ca un fapt, și nu ca un adevăr.

  •  Să capeți mai multă încredere trecând peste vocile din fundal care te demotivează.

  •  Ce decizii ar trebui să iei pentru a trece peste obstacolele care ți se aștern în cale.